Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

DNA Acquire

De medewerkers van Acquire Digital beschikken over jarenlange en brede ervaring in de media en internet industrie. Derhalve heeft de organisatie ook een duidelijke visie op het Nederlandse digitale medialandschap, waarbij de focus ligt op het business-to-business segment.

VISIE
Er zijn grote verschillen tussen het business-to-consumer en het business-to-business medialandschap. Dit geldt voor alle betrokken partijen: uitgevers, exploitanten en adverteerders. Het digitale business-to-business medialandschap wordt gekenmerkt door platformen voor niches en specialisaties met hoogwaardige content en tools.

Ten aanzien van het kennisniveau en beschikbare research is er eveneens een groot verschil tussen beiden. Er is bijvoorbeeld veel onderzoek gedaan naar online business-to-consumer advertentiecampagnes en de effecten daarvan. In de business-to-business markt -zeker in Nederland- moet nog veel tijd en energie worden gestoken in adequate research. Dit zal de komende jaren gebeuren, waardoor kennis en inzicht in advertentiecampagnes voor de zakelijke markt via digitale mediakanalen sterk zal toenemen. Dit zal gepaard gaan met een toename van de bestedingen vanuit adverteerders. Enerzijds doordat adverteerders een groter deel van hun marketingbudget zullen uitgeven aan digitale media en anderzijds zullen ook steeds meer adverteerders deze kanalen gaan benutten.

MISSIE
Acquire Digital wil de meest uitdagende digitale media exploitant in de Nederlandse business-to-business markt zijn.

KERNWAARDEN
De medewekers van Acquire Digital laten zich leiden door een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden komen terug in alle facetten van de bedrijfvoering . Daarnaast  zijn deze kernwaarden leidend voor de omgang met individuen en organisaties.  Betrouwbaarheid en expertise vormen de basis van Acquire Digital. Vanuit deze basis investeren wij in waardevolle relaties met uitgevers, adverteerders en kennispartners. Deze relaties worden uitgedaagd met creatieve voorstellen, opmerkelijke inzichten en vernieuwende technologische toepassingen.

 

 

Acquire DNA
rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356