Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Over ons

Acquire Digital verzorgt de exploitatie van digitale media in opdracht van diverse uitgevers. Het advertentie netwerk bevat uitsluitend zakelijke titels. Met deze specialisatie is Acquire Digital het enige advertentie netwerk in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de exploitatie van digitale business-to-business uitgaven. Het portfolio is vervolgens onderverdeeld in diverse segmenten. Deze indeling in channels stelt adverteerders in staat om hun doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats te bereiken.

Uitgevers en adverteerders streven beide naar het behalen van maximaal rendement uit geinvesteerde resources. Hiervoor zijn extra oplossingen ontwikkeld, zodat uitgevers en adverteerders optimaal kunnen profiteren van de samenwerking met Acquire Digital.

Geschiedenis
Acquire Online is in 2005 opgericht als zelfstandige zusterorganisatie van Acquire Media BV. De specialisatie van deze onderneming was en is de exploitatie van magazines en andere papieren uitgaven. Met de sterke opkomst van het internet als informatiebron is besloten zich ook toe te leggen op de exploitatie van websites. Vanuit Zwolle hebben de oprichters Harald Jansen en Geert Dijkstra een online advertising netwerk opgebouwd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige business-to-business websites. Hierdoor konden adverteerders met hun zakelijke campagnes ook online hun zakelijke doelgroep bereiken.

In januari 2011 is Acquire Online overgenomen door de huidige managing partner Dennis Pekel en is de organisatie verhuisd naar Amstelveen. Als gevolg van deze overname is ook een nieuwe visie ontstaan over de rol van Acquire Online en de dienstverlening naar media eigenaren en adverteerders. Momenteel kan Acquire Online het beste beschreven worden als het zakelijkste online advertentienetwerk van Nederland. Immers, het netwerk van websites bestaat volledig uit zakelijke titels en de adverteerders die bediend mogen worden zoeken online bereik voor hun online business-to-business campagnes. De ambitie is echter om veel verder te gaan dan alleen het bereiken van business-to-business doelgroepen door middel van de exploitatie van websites. Centraal in de ambitie staat het bereiken van zakelijke doelgroepen via diverse digitale mediakanalen, waaronder Twitter een mobiele applicaties. Vandaar dat Acquire Online sinds februari 2011 communiceert onder de handelsnaam Acquire Digital.

 

 


rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356