Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Campagne optimalisatie

U en Acquire Digital willen hetzelfde: optimaal rendement uit uw advertentiebudget halen. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn met een gedegen advies. Daarnaast beschikt Acquire Digital over technologische toepassingen om uw Return On Investment te maximaliseren. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte toepassingen.

Frequency capping
Door frequency capping toe te passen is het mogelijk om uw bereik en contactfrequentie te beheersen. Afhankelijk van uw doelstellingen is het mogelijk om maximaal bereik te creeren door een lage frequency cap van 1 of 2 in te stellen. Is contactfrequentie voor uw campagnedoelstellingen van groot belang? Dan adviseren wij een frequency cap van 3 tot 5 impressies per unieke bezoeker.  Vanzelfsprekend adviseert ons Sales Team u graag over de meest geschikte frequency cap voor uw advertentiecampagne.

Geo Targeting
Niet elke onderneming heeft een landelijk verzorgingsgebied. Veel MKB-bedrijven zijn opzoek naar meer klanten in een specifieke regio, bijvoorbeeld in hun eigen provincie.  Met Geo Targeting kan regionaal worden geadverteerd, zodat u geen marketingeuro’s spendeert aan gebieden waar u geen of nauwelijks klanten denkt te kunnen werven.

Time capping
U wilt uitsluitend op specifieke momenten van de dag of op bepaalde dagen in de week adverteren. Hiervoor kunt u Time Capping inzetten. Met deze technologische toepassingen zorgt Acquire Digital er voor dat uw campagne alleen wordt getoond op die momenten waarvan u overtuigd bent dat dit voor u waardevol is.

Retargeting
Helaas wordt niet ieder bezoeker van uw website ook direct klant van uw onderneming. De bezoekers van uw website hebben echter wel een duidelijk signaal afgegeven geinteresseerd te zijn in uw dienstverlening. Het loont dus de moeite om nogmaals met deze bezoekers in contact te komen. Hiervoor worden Retargeting-oplossingen gebruikt.

Conversie optimalisatie
Bezoekers van uw website kunnen bij u online een aankoop doen, een brochure opvragen of een afspraak maken. Wanneer dit ook de directe doelstelling van uw marketingcampagne is, kunnen wij op basis van de gewenste actie optimaliseren. Hiervoor dient u een code van Acquire Digital op uw website te plaatsen, zodat wij kunnen meten vanaf welke zakelijke websites in ons netwerk de bezoekers komen die bij u actie ondernemen. Op basis van deze waarnemingen kunnen wij uw campagne verder optimaliseren.

Ons Sales Team geeft u graag meer informatie over bovenstaande technologische toepassingen, dus neemt u vooral contact met hen op voor een nadere toelichting.

 

 


rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356