Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Adverteren

Uw uitdaging is om optimaal rendement te behalen uit uw beschikbare marketing budgetten. Er zijn veel keuzes te maken. Welke saleskanalen kunnen worden benut? Welke mediatypen zijn het meest effectief? En in welke verhouding? Met welke titels wordt de juiste doelgroep bereikt? U zoekt een partner met visie en ervaring.

Als het zakelijkste digitale advertentienetwerk van Nederland adviseren wij u graag over de meest effectieve manier om de doelstellingen van uw business to business advertentiecampagne te behalen. Streeft u naar brand awareness? Een belangrijke introductie van een nieuw product of dienst? Of wilt u uw salesvolume verhogen? Het netwerk van Acquire Digital biedt u met meer dan 160 business-to-business websites, 17 verschillende segmenten en opties om te adverteren via LinkedIn, Twitter en mobiele applicaties. Kortom, Acquire Digital biedt u alle mediakanalen die relevant zijn voor uw doelgroep.

Advies en informatie
Acquire Digital is de expert van Nederland als het gaat om business-to-business adverteren via digitale mediakanalen. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij ons uitsluitend op het zakelijke segment gericht. Ons sales team beschikt dus over jarenlange ervaring en geeft u met veel plezier advies over uw advertentiecampagne. Ons sales team is u graag van dienst!

 

 


rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356