Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Exploitatie

Een belangrijke, en vaak lastige keuze voor elke publisher. Moet ik de sales in huis doen, wat kost dat, wat levert het op, hoeveel tijd kost de aansturing, hoe groot is ons netwerk binnen adverteerders en mediabureaus of hoe snel kunnen we dat opbouwen? Of moet ik het uitbesteden? Zodat ik mijn kosten variabel hou, profiteer van hun netwerk en gerichte verkoopinspanningen. Maar hoe liggen dan de kosten en de opbrengsten. Op basis van de jarenlange ervaring van Acquire Digital denken wij met u mee.

Wanneer u besluit om de advertentieverkoop door een externe partij te laten doen, dan volgt automatisch de vraag: bij wie? Alvast een kort antwoord op enkele vragen die u zichzelf zult stellen.

1. Klikt het?
Wij beginnen bewust met de mensen. Want het moet klikken tussen opdrachtgever en verkoopbureau, wil een samenwerking succesvol worden. Daar zijn wij ons van bewust. Daar werken wij dagelijks aan. Of het tussen u en ons klikt? Bel of mail voor een afspraak!

2. Hoe succesvol zijn ze?
Uiteraard speelt ook mee in hoeverre het bureau nu al succesvol is. Acquire Digital is al sinds 2005 succesvol!

Graag lichten we u dit mondeling toe.

3. Hoe liggen de tarieven?
Binnen een lange termijn relatie passen tarieven die voor beide partijen aantrekkelijk zijn en blijven. In een persoonlijk gesprek gaan we hier graag nader met u op in. Eén ding willen wij al wel kwijt, Acquire Digital is concurrerend!

4. Hoe betrouwbaar is het bureau op lange termijn?
Wij kiezen voor duidelijke positionering en zijn geheel gefocust op het business-to-business segment. Wij geloven in dit segment, kennen de zakelijke markt en hebben alles in huis om in dit segment succesvol te blijven.

5. Kan ik tevens mijn multimediale pakket uitbesteden?
Uniek voordeel van Acquire Digital is dat wij door hechte samenwerkingsverbanden zowel de advertentieverkoop voor uw website, e-zine, mobiele applicatie en vakblad kunnen servicen. Acquire Media BV, onze oorspronkelijke moeder, verzorgt voor tientallen zakelijke vaktijdschriften de advertentieverkoop.

Uw site in een krachtig channel!
Uiteraard verkoopt Acquire Digital advertenties op elke individuele titel die wij in portefeuille hebben. Daarnaast willen adverteerders graag met één campagne maximaal bereik in hun doelgroep realiseren. Hiervoor hebben wij ons netwerk verdeeld in 17 verschillende segementen, zodat adverteerders optimaal kunnen profiteren van de collectieve kracht van uitgevers die Acquire Digital mag vertegenwoordigen.

Samen met uw concurrent in een Channel?
Inderdaad, we bundelen de kracht van uw titel met die van uw collega’s. Zo hanteren wij diverse channels zoals bijvoorbeeld een Channel Management, Channel HRM, Channel MKB en ZZP, Channel Sales & Marketing en meer. Dit zorgt per cluster voor een unieke bereik dat aantrekkelijk is voor landelijke en regionale adverteerders.

Het grote voordeel voor adverteerders is dat ze:
– met één campagne
– via één bureau
– maximaal bereik binnen hun doelgroep realiseren.

Het grote voordeel voor u is dat u naast de titel-specifieke adverteerders ook interessant wordt voor de generiekere adverteerders. Zij plannen een ‘Run of Channel’ of zelfs een ‘Run of Network’ in bij ons bureau en daarin loopt uw titel automatisch mee.

De kansen voor uw titel
Graag komen we met u in gesprek om de mogelijkheden te bepalen voor uw titel(s). In een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor lopen we de voor u belangrijke elementen langs.

– Wie zijn de potentiele adverteerders voor uw titel(s)
– Welke geplande campagnes zijn geschikt voor uw doelgroep
– Wat zijn reele tarieven
– Wat te doen met campagnes die u zelf al heeft verkocht
– Wat moet er allemaal gebeuren wanneer ik mee ga doen
– Hoe veel werk heb ik er zelf dan nog aan

 

 


rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356