Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Uitgevers

Acquire Digital verzorgt in opdracht van uitgevers de advertentie exploitatie van digitale platformen. Momenteel vertegenwoordigen wij meer dan 160 zakelijke websites, waarmee maandelijks meer dan dertig procent van de Nederlandse beroepsbevolking wordt bereikt. Acquire Digital is met recht het zakelijkste netwerk van Nederland.

Om succesvol te zijn streven wij naar een nauwe samenwerking met alle uitgevers die wij mogen vertegenwoordigen. Wij werken graag samen met de uitgever, maar ook met interne sales teams.  Door onze jarenlange ervaring op het gebied van commerciele exploitatie, alsook andere relevante disciplines, is Acquire Digital in staat waarde toe te voegen aan de samenwerking met uitgevers die verder gaat dan alleen het realiseren van advertentie opbrengsten. Hoewel het nastreven van omzet-maximalisatie voor de uitgever uiteraard ons primaire doel is van de samenwerking.

Bent u opzoek naar een partner voor de exploitatie van uw business-to-business platform dan maken wij graag kennis met u. In een vrijblijvend gesprek delen wij graag onze visie met u over een succesvolle samenwerking tussen uitgever en externe exploitant.

 

 


rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356