Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Aanleverspecificaties

Bannerformaten
Leaderboard 728×90
Full banner 468×60
Large rectangle 336×280
Medium rectangle 300×250
Skyscraper 120×600
Andere formaten op aanvraag mogelijk

Maximale kb’s: 49 kb

Specificaties
# Animated of statische gif of jpg
# Mogelijkheid voor: HTML, Flash en javascript (rich media)
# Gebruik van geluid toegestaan mits user-generated
# Voor iedere banner dient een werkende url aangeleverd te
# Flash: Macromedia flash animation, uitingen moeten worden aangeleverd als .SWF bestand
voorzien van een button of transparante layer met een clicktag.
on (release) {
getURL (_root.clickTag, “_blank”);
}
Let op! De url niet hard coderen in de Flash file!

Expandable ads
Een expandable MOET via een Mouse-over geactiveerd worden.
Mouse-over expand: een banner kan met een ‘mouse-over’ uitklappen, wanneer de muis er vanaf wordt gehaald moet de expandable direct weer terugklappen.

Click expand: een banner kan met een click uitklappen, maar moet ook met een duidelijke close functie weer ingeklapt kunnen worden. Of automatisch na 7 seconden. Een expandable moet zo ontworpen zijn dat deze over de content heen valt i.p.v. dat deze achter de content valt of zelf content wegduwt. Mocht er een flash video ingeladen worden zorg er voor dat deze gebruiksvriendelijk is met geluid regulering (geluid standaard uit) en pauze/play button.

Het container bestand moet in .swf formaat aangeleverd worden met een blanco clickTag. De video moet zelf worden gehost (op een online locatie die aanspreekbaar is door de banner).

Layers
Een layered banner mag niet langer in beeld blijven dan 7 seconden.
Het maximale formaat van de layer zelf is 400×400. Bestanden mogen een maximaal grootte van 49 kb hebben, behalve wanneer deze vanaf een eigen server geserveerd kan worden. De layer moet een ‘close’ functie in de rechter bovenhoek bevatten. De layer kan alleen in .swf aangeleverd worden met een blanco clickTag. De layer mag niet als backup gif geserveerd worden aangezien deze geen close functie kan bevatten. De clicktag implementatie is het zelfde als bij de reguliere banners.

Layers uit een banner
De layer moet een aparte .swf zijn, deze wordt middels scripting verbonden met de banner. Beide files dienen een clicktag te bevatten teneinde clicks te kunnen meten. Beide bestanden mogen maximaal 49 kb zwaar zijn.

Floorads
De breedte van de floor-ad is per site verschillend. Om een goede integratie op iedere site te garanderen, raden we aan een maximale breedte van 1.000 pixels aan te houden. Hoogte: 50 pixels wanneer de layer ingeklapt is en 400 pixels wanneer de layer uitgeklapt is. Het bestand mag maximaal 49 kb zwaar zijn. Het is mogelijk om grotere bestanden te laden vanaf een eigen server. Wanneer u geen eigen server heeft is het mogelijk om van onze technische partner Interactive Maven’s server ruimtes gebruik te maken.

Logolinks en tekstlinks
Een logo en tekstlink (vaak in combinatie met reguliere display formaten) zorgt voor extra bereik in uw campagne. Specificaties verschillen per site – zie onze ratecard voor specificaties of neem contact op met ons.

Nieuwsbrieven
Bij veel titels uit onze portfolio is het mogelijk om te adverteren in de digitale nieuwsbrief. Uw boodschap wordt daarbij als advertorial geplaatst in het redactionele umfeld.

Deze nieuwsbrieven worden alleen verstuurd naar lezers die hier zelf om hebben gevraagd en dus geïnteresseerd zijn in de in inhoud van de nieuwsbrief. U richt zich daarom hiermee op een specifieke en kwalitatief hoogwaardige doelgroep.

De meeste nieuwsbrieven worden wekelijks verzonden. Op onze ratecard vindt u een compleet overzicht van alle nieuwsbrieven en bijbehorende oplagen.

 

Bovenstaande specificaties kunnen door restricties van de site eigenaar per site verschillen.

 rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356