Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Online adverteren voor meer MKB-bedrijven in het zakelijke segment toegankelijk

Online adverteren voor meer MKB-bedrijven in het zakelijke segment toegankelijk. Elma Multimedia en Acquire Digital hebben daartoe een partnership gesloten. De samenwerking richt zich op het ontwikkelen van online advertentieproposities voor kleine en middelgrote MKB-ondernemingen die een zakelijke doelgroep willen bereiken. Het doel is om deze ondernemingen in staat te stellen om zeer gericht hun doelgroep te bereiken via banners en online advertorials. De proposities zullen zo worden samengesteld dat dit mogelijk wordt binnen de reguliere marketingbudgetten van de betreffende MKB-bedrijven.

Elma Multimedia heeft jarenlange ervaring met het verkopen van media aan specifieke business to business doelgroepen en heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van online expertise. Acquire Digital is het enige online advertentienetwerk in Nederland dat zich volledig richt op de exploitatie van business to business websites en heeft ruim zes jaar ervaring met het adviseren van adverteerders die een zakelijke doelgroep willen bereiken. Door de kracht en ervaring van beide bedrijven te koppelen, wordt het voor veel meer bedrijven mogelijk om te adverteren op een manier die voornamelijk was weggelegd voor grote ondernemingen.

Het is voor kleine en middelgrote bedrijven die hun klantenkring hebben in het business to business segment tot op heden altijd lastig geweest om via banners en advertorials hun marketing- en verkoopdoelstellingen te realiseren. Dit komt mede doordat exploitanten in dit segment zich in hoge mate concentreren op de Top 500 Adverteerders. Dit uit zich ondermeer in de gebruikte terminologie, in de afrekenmodellen en gehanteerde instapdrempels. Elma Mulitimedia en Acquire Digital zullen een strategie kiezen die veel meer aansluit bij de advertentie-inkoop die bij deze groep ondernemingen reeds bekend is, zoals het hanteren van week- en maandprijzen in combinatie met een gegarandeerd bereik.

rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356