Het Zakelijkste

advertentienetwerk!

Adfab en Acquire Digital samen verder

PERSBERICHT

Amstelveen, 19 september 2012

Adfab en Acquire Digital samen verder als Adfab Digital

De online advertising netwerken Adfab en Acquire Digital bundelen sinds vandaag hun krachten. Met deze stap creëert het bedrijf een netwerk van ruim driehonderd kwalitatief hoogwaardige websites en mobiele platformen.

Voordeel Adverteerders
De fusie leidt tot een sterkere positie binnen de competitieve online advertentiemarkt. De nieuwe organisatie kiest voor de focus op een aantal elementaire en zichzelf onderscheidende marktsegmenten: Business, Duurzaamheid, Gezondheid en Nieuws. De dominante marktpositie in deze segmenten zal verder worden uitgebouwd. Adverteerders die gebruik willen maken van specifieke ervaringscijfers en benchmark informatie kunnen dan nog beter worden bediend.

Voordeel Uitgeverijen
Ook de aangesloten uitgeverijen zullen profiteren van de kruisbestuiving tussen beide organisaties. Voor de websites van Acquire Digital worden bijvoorbeeld op korte termijn sponsored-content-oplossingen beschikbaar gesteld. Deze oplossingen zorgen voor de laagdrempelig verspreiding van commerciële boodschappen door middel van advertorials en andere vormen van contentintegratie: Een manier van online adverteren die snel aan populariteit wint onder marketeers en communicatie-experts.

“Adfab Digital zet volledig in op kwalitatieve groei. Wij richten ons op het versterken van het netwerk in specifieke en onderscheidende marktsegmenten. De opgebouwde kennis van deze segmenten willen wij optimaal benutten richting adverteerders en uitgeverijen. Deze partijen hebben behoefte aan volwaardige gesprekspartners en niet aan banner- en millimeterschuivers. Het is mijn overtuiging dat daar onze toekomst ligt. Het samengaan met Acquire Digital sluit hier naadloos op aan”, aldus Adfab-oprichter Rob Molenaar.

Over Adfab
Adfab werd september 2006 opgericht. Het online advertising netwerk verzorgt de commerciële exploitatie van websites met een sterkte focus op gezondheid, duurzaamheid, vrouwen en nieuws. Daarnaast vertegenwoordigt Adfab in Nederland onder meer Microsoft Advertising en BBC.

Over Acquire Digital
Acquire Digital startte in 2005 en heeft zich sindsdien als enige netwerk in Nederland volledig toegelegd op de exploitatie van zakelijke websites. Het netwerk vertegenwoordigt honderdzestig websites binnen diverse branches.


Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Adfab Digital kunt u contact opnemen met:
Rob Molenaar: 06 47002222 / rob.molenaar@adfab.nl
Bekijk ook de site: www.adfab.nl

rss icon Twitter Facebook LinkedIn Skype

We are social:

Contact us:

mail icon
Adfab Digital
Mr. G. Groen van Prinstererlaan 89a
1181 TR Amstelveen
phone icon
T 020 - 345 2400
F 020 - 345 2356